η ομάδα σας

Η επιτυχία κάθε έργου εξαρτάται από μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα. Η εξειδίκευση μας στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, μας βοήθησε να εντοπίσουμε ένα “κενό’’  που υπήρχε στην αγορά, καθώς δεν υπάρχουν λύσεις για ιδιοκτήτες καταλυμάτων που χρειάζονται βοήθεια στην δημιουργία και διατήρηση των καταχωρίσεων τους στις πλατφόρμες.

 

Είμαστε περήφανοι που συγκεντρώσαμε μια ομάδα με εμπειρία στους τομείς της βραχυχρόνιας μίσθωσης, της δημιουργίας καταχωρίσεων και της δυναμικής τιμολόγησης για να καλύψουμε αυτό το κενό με παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων λύσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Εμπειρία

Η ομάδα έχει συνδυασμένη εμπειρία 20 ετών καθώς ασχολείται με τη βραχυχρόνια μίσθωση από τη γέννηση της airbnb μέχρι και σήμερα!

Αξιοπιστία

Η εξειδίκευση μας στην βραχυχρόνια μίσθωση αποτελεί εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Ταχύτητα

Δέσμευση παράδοσης της καταχώρισης σας εντός 48 ωρών, έπειτα από την παραλαβή όλων των απαραίτητων στοιχείων από την ομάδα μας. .

Υποστήριξη

Γνωρίζουμε καλά πως να διαχειρίζεσαι μία καταχώρηση σε μία ή πολλές πλατφόρμες μπορεί να είναι πολύ κουραστικό. Μην ανησυχείτε! Είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία σας. 

Get In Touch

Καλέστε μας για κάθε απορία που έχετε

 (+30) 210-3003057

Επικοινωνία

(+30) 210-3003057

σε λίγες ημέρες κοντά σας και στα social για πολλές και χρήσιμες συμβουλές